Försommaraktivitet vid Tingta

Försommarfest vid Tingta
lördagen den 25 maj 2013

Cirka 80 personer var vi på Tingta för att fixa till området inför sommarsäsongen. Snabbt och smidigt sopades asfalten, bord ställdes på sin ursprungliga tänkta plats, beachvolleybollplanen rensades på ogräs, sanden krattades och stolpar och nät sattes upp. Lite allmänt fix sen grillades det korv och Dingtuna Föreningsråd bjöd på underhållning när de höll en femkamp. DGIF sålde fika och Bygdegårdsföreningen höll i tipspromenad. På parkeringen fanns även möjlighet att göra fina fynd på baklucke-loppiset.  Vi hoppas att nästa år kan bli lika trevligt och effektivt!!! Tack alla ni som kom!

Tidigare utskick
Nu när vårt fina friluftsområde är klart vill vi arrangera en försommaraktivitet för att tillsammans nyttja och glädjas över våra fina möjligheter!  Vi börjar med att snabbt städa av området, kratta lite sand och sätta upp beachvolleystolpar,
lite allmänt fix för att bibehålla ett trevligt Tingta. Ta gärna med egen kratta/sopborste!

Grillen tänds till kl 13. Föreningsrådet bjuder varje deltagare på en korv och en festis (Tag gärna med något eget att grilla eller egen fikakorg om Du är extra hungrig eller sugen)

Du som vill medverka på bakluckeloppis anmäler detta till Laila senast 21 maj. Kostnad 50:-/baklucka. (Tel. 55406 eller 518jonsson@telia.com)

På eftermiddagen roar vi oss med bl a beachvolleyboll, övriga ”lekar” och någon form av fem kampmellan deltagare från alla föreningar som ingår i Föreningsrådet. Kom ihåg att det finns många olika aktiviteter på området t ex möjlighet till landhockey, tennis, basket, beachvolleyboll – ta med boll och bjud in till match!

Alla Dingtunabor ställer naturligtvis upp för att göra denna lördag
till  ”något bra” för vår socken

VÄLKOMMEN!

FÖRENINGSRÅDET/
Dingtuna gymnastik- och idrottsförening
Dingtuna-Lillhärad Sockengille
Dingtuna PRO
Dingtuna Centerparti
Dingtuna Villaförening
Västjädra Samfällighetsförening
Bullsta vävstuga
Dingtuna-Lillhärad församling
Dingtuna bygdegårdsförening